Yhteystiedot

Ajanvaraukset kehoterapiaan sekä tiedustelut kursseista ja koulutuksista:

Olemisen Tila
Susanna Koljonen
puh: 050 350 4614
susanna.koljonen (at) olemisentila.fi

Facebook-osoitteemme:
www.facebook.com/
olemisentila/

Vastaanotto:
Ohrakaskenmäki 1
02340 ESPOO

Hevostoiminta:
Hampaksentie 35,
02400 Kirkkonummi


PÄIVITETTY: 7.1.2018

Ohjelma syksyllä 2017

Olemisen tilan kurssit ja ryhmät ohjaa  Susanna Koljonen, rosenterapeutti, mindfulness-ohjaaja CFM® ja TRE-ohjaaja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus erilaisten meditaatiotekniikoiden harjoittamisesta ja 10 vuoden kokemus mindfulness-ohjauksesta. Lisäksi hänellä on pitkä kokemus kehotietoisuutta ja keho-mieli yhteyttä vahvistavista menetelmistä (rosenterapia, TRE-menetelmä). Hän näyttää koulutuksissaan kuinka pysähtyminen, itsensä kuunteleminen ja omien sisäisten olojen tiedostaminen voivat auttaa kohti rentoutumista, elämäniloa ja tasapainoisempaa suhtautumista itseen ja toisiin. Kursseille ilmoittaudutaan Susanna Koljoselle viereisestä Ota yhteyttä -linkistä tai puhelimitse numeroon 050 350 4614. Tutustu peruutusehtoihin sivun alalaidassa.

Mindfulness-ryhmät Latokaskessa

Paikka: Olemisen tila, Ohrakaskenmäki 1, Latokaski, Espoo

Mindfulness-tunnit ovat oivallinen tilaisuus pysähtyä ja lisätä hyvinvointia elämääsi. Säännöllinen mindfulness-harjoitus lisää tutkitusti kokonaisvaltaista hyvinvointia, vähentää stressin ikäviä vaikutuksia ja suuntaa tietoisuuttamme tähän hetkeen. Tunneilla tehdään yksinkertaisia, hyväksyvään tietoiseen läsnäoloon perustuvia harjoituksia, jotka vahvistavat kykyäsi olla läsnä ja kuunnella omaa kehoasi ja mieltäsi tässä hetkessä. Helppojen jooga- ja tietoisuustaitoharjoitusten avulla voit löytää rennomman olon ja vapauttaa omia voimavarojasi. Tunnit sopivat kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lisäämään rentoutta, mielenrauhaa ja tasapainoa elämässään.

Mindfulness-tunneilla:
- Saat teoriatietoa Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) -menetelmästä
- Harjoittelet päästämään irti stressiä lisäävistä ajatusmalleista
- Kehität omia tietoisen läsnäolon keinoja arkeesi
- Kehität lempeyttä ja myötuntoa itseäsi kohtaan
- Vahvistat kehotietoisuuttasi ja tuot tasapainoa kehon ja mielen väliseen yhteyteen
- Voit saada helpotusta stressin, kivun, sairauden, univaikeuksien, uupumuksen, masennuksen tai ahdistuksen sekä erilaisten fyysisten oireiden hallintaan

Mindfulness-ryhmät

Ti 26.9.-28.11. klo 19.00 - 20.30 (8 tapaamista) hinta 130e

Tervetuloa mukaan laskeutumaan hetkeen, pysähtymään, joogaamaan, kuuntelemaan sisäistä maailmaasi ja harjoittamaan myötätuntoa itseäsi kohtaan. Ryhmiin otetaan sekä vasta-alkajia että pidempään harjoittaneita ja tuntien ohjelma antaa eväitä kaikkien omaan harjoittamiseen, lähtötasosta riiippumatta.

Koulutukset 

Susanna Koljonen käy kouluttamassa yrityksissä ja yhteisöissä, joten voit pyytää tarjouksen luennosta, työhyvinvointi-koulutuksesta tai rentoutus- ja stressinhallinta-koulutuksesta työpaikallasi tai kotipaikkakunnallasi. Aiheina esimerkiksi Rosen-menetelmä, Mindfulness-menetelmä, TRE-menetelmä, keho ja tunteet, kehotietoisuus ja sen vaikutus hyvinvointiin, stressin- ja trauman vaikutus kehoon.

Luennot ja koutukset voivat sisältää teoriatietoa halutusta aiheesta sekä erilaisia kehollisia harjoituksia sekä tietoisuus- ja läsnäharjoituksia.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan tilaisuuteesi sopiva kokonaisuus.