Yhteystiedot

Ajanvaraukset kehoterapiaan sekä tiedustelut kursseista ja koulutuksista:

Olemisen Tila
Susanna Koljonen
puh: 050 350 4614
susanna.koljonen (at) olemisentila.fi

Facebook-osoitteemme:
www.facebook.com/
olemisentila/

Vastaanotto:
Mäyräkuja 7
06150 Porvoo


PÄIVITETTY: 30.11.2018

Kurssit ja ryhmät

Olemisen tilan kurssit ja ryhmät ohjaa  Susanna Koljonen, rosenterapeutti, mindfulness-ohjaaja CFM® ja TRE-ohjaaja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus erilaisten meditaatiotekniikoiden harjoittamisesta ja 10 vuoden kokemus mindfulness-ohjauksesta. Lisäksi hänellä on pitkä kokemus kehotietoisuutta ja keho-mieli yhteyttä vahvistavista menetelmistä (rosenterapia, TRE-menetelmä). Hän näyttää koulutuksissaan kuinka pysähtyminen, itsensä kuunteleminen ja omien sisäisten olojen tiedostaminen voivat auttaa kohti rentoutumista, elämäniloa ja tasapainoisempaa suhtautumista itseen ja toisiin. Kursseille ilmoittaudutaan Susanna Koljoselle viereisestä Ota yhteyttä -linkistä tai puhelimitse numeroon 050 350 4614. Tutustu peruutusehtoihin sivun alalaidassa.

Koulutukset 

Susanna Koljonen käy kouluttamassa yrityksissä ja yhteisöissä, joten voit pyytää tarjouksen luennosta, työhyvinvointi-koulutuksesta tai rentoutus- ja stressinhallinta-koulutuksesta työpaikallasi tai kotipaikkakunnallasi. Aiheina esimerkiksi Rosen-menetelmä, Mindfulness-menetelmä, TRE-menetelmä, keho ja tunteet, kehotietoisuus ja sen vaikutus hyvinvointiin, stressin- ja trauman vaikutus kehoon.

Luennot ja koutukset voivat sisältää teoriatietoa halutusta aiheesta sekä erilaisia kehollisia harjoituksia sekä tietoisuus- ja läsnäharjoituksia.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan tilaisuuteesi sopiva kokonaisuus.