Yhteystiedot

Ajanvaraukset kehoterapiaan sekä tiedustelut kursseista ja koulutuksista:

Olemisen Tila
Susanna Koljonen
puh: 050 350 4614
susanna.koljonen (at) olemisentila.fi

Facebook-osoitteemme:
www.facebook.com/
olemisentila/

Vastaanotto:
Mäyräkuja 7
06150 Porvoo


PÄIVITETTY: 30.11.2018

Tuotemyynti


ALOITA HARJOITTAMINEN KOTONASI!

Tilaa linkistä ota yhteyttä 3 cd:n paketti tietoisuusharjoituksia hintaan 64 € (sis. alv 24 % + postikulut.) Ilmoita tilatessasi nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä kuinka monta kappaletta CD-paketteja haluat tilata.

HUOM! CD-paketin voi myös tilata mp3-muodossa 40e hintaan, jos et halua cd-levyjä. Laita viesti niin saat laskun ja ladattavat mp3-tiedostot sähköpostiisi!

3 CD:n tietoitoisuustaitopaketti sisältää ohjattuja mindfulness-harjoituksia sekä 16-sivuisen opasvihkon, jonka avulla harjoittamisen voi aloittaa kuka tahansa ilman ennakkotietoa aiheesta. Harjoitukset on ohjattu selkeällä rauhallisella äänellä ilman taustamusiikkia. Ne perustuvat terveydenhuollon alalla laajaa kiinnostusta herättäneeseen mindfulness-menetelmään, jolla on pysyviä terveyttä ja hyvinvointia edistäviä vaikutuksia. Harjoitusten tarkoitus on ohjata kuulija keskittymään kehotuntemuksiin, hengitykseen, tähän hetkeen sekä rauhallisiin jooga- ja mielikuvaharjoituksiin. Muutaman viikon säännöllinen harjoittaminen äänitteiden avulla johtaa kehon ja mielen rauhoittumiseen ja selkeyden ja tyyneyden lisääntymiseen elämässä. Harjoitusopas sisältää perustietoa menetelmästä sekä ohjeet CD:llä olevien harjoitusten tekemiseen. Voit luoda itsellesi oman harjoitusohjelman, joka vastaa tarpeitasi ja lisää hyväksyvää tietoista läsnäoloa elämässäsi.

1) Kehomeditaatio (30 min)
2) Istumameditaatio (30 min)

pikku_cd_4_keltainen.jpg

 

1) Joogaharjoitus (40 min)

pikku_cd_4_lila.jpg
 

1) Vuorimeditaatio (20 min)
2) Lempeysmeditaatio (30 min)

pikku_cd_4_vihrea.jpg
 

Pakettiin kuuluu opasvihko,
joka sisältää esittelyn
harjoituksista ja ohjeistuksen niiden
käyttöön oman hyvinvoinnin
tukena.

cd_ohje_pikkukuva_4.jpg